Η Εταιρεία μας

Η Accord Energy S.A. είναι μία επίσημα αδειοδοτημένη Εταιρεία από το «Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας» με «Άδεια Εμπορίας Πετρελαιοειδών Προϊόντων Κατηγορίας Β1 Αφορολόγητων Ναυτιλιακών Καυσίμων»

Οι Εγκαταστάσεις μας

Με έδρα μας τον Πειραιά, μία πόλη σήμα-κατατεθέν της ναυτιλιακής βιομηχανίας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Η Εξέλιξη μας

Με έτος ίδρυσης το 2016, η Accord Energy S.A. έγινε πολύ γρήγορα ένας αξιόπιστος, μοντέρνος και ευέλικτος προμηθευτής ναυτιλιακών καυσίμων για όλα τα Ελληνικά Λιμάνια. Η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, έχει οικοδομήσει τη φήμη μας ως ένας εκ των κορυφαίων προμηθευτών ναυτιλιακών καυσίμων στην Ελλάδα.

Οι Πελάτες μας

Αυστηρά επιλεγμένοι πλοιοκτήτες, διαχειριστές πλοίων, ναυλωτές πλοίων, οι σημαντικότεροι έμποροι ναυτιλιακών καυσίμων και οι σημαντικότεροι μεσίτες ναυτιλιακών καυσίμων, συμπεριλαμβάνονται στο διαρκώς αναπτυσσόμενο πελατολόγιο της Εταιρείας μας.

Η Ομάδα μας

Η επαγγελματική μας ομάδα είναι έτοιμη να ξεπεράσει κάθε πρόκληση, οικοδομώντας μακροχρόνιες συνεργασίες και προσφέροντας αξία στις ανάγκες των πελατών μας.

ISO 9001:2015

Η ACCORD ENERGY S.A. έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015 από τον Bureau Veritas, για την παροχή υπηρεσιών ακολουθώντας τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.

Οι Αξίες μας

Η καλλιέργεια εμπιστοσύνης στο επιχειρηματικό μας περιβάλλον, αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για εμάς, όσον αφορά τους ανθρώπους μας και τους συνεργάτες μας.

Επανασχεδιάζουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας στρατηγικές, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις του τομέα των ναυτιλιακών καυσίμων.

Εφαρμογή υψηλών ηθικών προτύπων.

Εφαρμογή υψηλών προτύπων ασφάλειας.

Σεβασμός και Προστασία του Περιβάλλοντος.

Ο Στόλος μας

M/T ACCORD

FLAG: GREEK
PORT OF REGISTRY: PIRAEUS
I.M.O. NUMBER: 8923129
CLASS: PHOENIX REGISTER OF SHIPPING S.A.
TYPE: OIL TANKER (DOUBLE HULL)
CARGO CAPACITY: 2,058.30 M3 IFO & 456.97 M3 MGO
CARGO PUMPS: 2×500 M3 for IFO & 2×150 M3 for MGO
CORIOLIS MASS FLOW METERS: 1 for IFO & 1 for MGO

M/T AGIOS NIKOLAOS

FLAG: GREEK
PORT OF REGISTRY: PIRAEUS
I.M.O. NUMBER: 8739449
CLASS: INTERNATIONAL NAVAL SURVEYS BUREAU
TYPE: OIL TANKER (DOUBLE HULL)
CARGO CAPACITY: 595.462 M3 MGO
CARGO PUMPS: 1×150 M3 & 1×80 M3 for MGO
CORIOLIS MASS FLOW METERS: 1 for MGO